Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κόκκινη ρεβάνς... πράσινος «σεφτές»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ολύμπια στη Σλοβενία. Πρώτη νίκη για Παναθηναϊκό επί της Σλασκ. Εχασε το Περιστέρι

Κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού χτες ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Sportidea

Κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού χτες ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης
Η εκδίκηση είναι είναι πιάτο που τρώγεται κρύο, λένε πολλοί... Ετσι ο Ολυμπιακός σέρβιρε χτες στην Ολύμπια Λουμπλιάνας ένα ιδιαίτερα κρύο πιάτο, αφού χρειάστηκε να περιμένει περίπου οκτώ μήνες προκειμένου να πάρει τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό του από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν χτες των Σλοβένων στο γήπεδο, όπου πέρσι υπέστησαν τρεις ήττες, «Χαλά Τίβολι» με 73-69 για την Ευρωλίγκα της ULEB. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, αν και προς το τέλος.... καρδιοχτύπησε, αυτή τη φορά οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα και χάρη στην ευστοχία τους στις βολές, πήραν τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Σε αυτό συντέλεσε και η ψυχραιμία των Οικονόμου, Βούκσεβιτς, αλλά και Ράτζα - Τόμιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑ: Ουέλς 2, Γκόλεματς 14, Ούτριχ 10, Μπετίσοβιτς 14, Μπρέζετς 2, Αρτιτς 11, Ζουκάουσακς 3, Κοβάσεβιτς 4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βούκσεβιτς 18, Παπανικολάου 5, Οικονόμου 18, Ρισασέ 8, Σούλης 2, Τόμιτς 7, Ντε Μιγκέλ 2, Ράτζα 14.

Εξάλλου για την ίδια διοργάνωση το Περιστέρι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αήττητό του και ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 92-74.

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, που χτες στο ΟΑΚΑ επικράτησε της πολωνικής Σλασκ με 85-79 για την τρίτη αγωνιστική της ΣΟΥΠΕΡΟΛΙΓΚΑ της ΦΙΜΠΑ, παίρνοντας έτσι το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Ομως παρά τη νίκη, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και καρδιοχτύπησαν από τους αξιόμαχους Πολωνούς, που ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ προηγήθηκαν και με 12 πόντους (24-36). Στο τέλος της τρίτης περιόδου όμως και ιδιαίτερα στην τελευταία, οι «πράσινοι» φάνηκαν να ξυπνάνε από το λήθαργό τους και με κορυφαίο τον Αλβέρτη γύρισαν το παιχνίδι.

ΠΑΟ: Αλβέρτης 22, Καλαϊτζής 6, Ρότζερς 13, Φώτσης 3, Τζεντίλε 4, Μποντίρογκα 17, Ρέμπρατσα 6, Μπερκ 2, Μίντλεντον 12.

ΣΛΑΣΚ: Κόστιουκ 3, Μίλινιεκς 8, Μαρκς 6, Τσίλεμπακ 1, Βόιτσικ 1, Αντομάιτις 29, Αβλίγιας 4,, ΜακΝάουλ 4, Τόμζαν 14.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ