Παρασκευή 24 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση την επόμενη βδομάδα

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να παλέψουν, συσπειρωμένοι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, απηύθυναν εκπρόσωποι της Γραμματείας, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου

Αγωνιστική συγκέντρωση ενάντια στην επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου στα δικαιώματα των εργαζομένων, διοργανώνει, την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Ιούλη, στο Βόλο, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Νικολάου, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ. Επίσης, το επόμενο διάστημα, στο νομό, το ΠΑΜΕ θα πάρει μια σειρά πρωτοβουλίες για το συντονισμό της αγωνιστικής δράσης των εργαζομένων, με συσκέψεις, γενικές συνελεύσεις σωματείων, εξορμήσεις ενημέρωσης και μια σειρά άλλες δραστηριότητες.

Οπως επεσήμαναν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ - οι Τ. Τριανταφυλλάκος και Χρ. Τσιράκογλου - στόχος των προωθούμενων μέτρων είναι το χτύπημα των δικαιωμάτων των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων και στην επίθεση αυτή, το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκφραστές έχουν την απλόχερη στήριξη του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που έργο του είναι να εγκλωβίζει και να αποπροσανατολίζει τους εργαζόμενους και να υπονομεύει τις αγωνιστικές διαθέσεις, να εκτονώνει τις όποιες αντιδράσεις.

Καταλήγοντας, κάλεσαν τους εργαζόμενους του νομού να παλέψουν, συσπειρωμένοι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των κατακτήσεών τους και για να ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο της εργατικής τάξης, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τον πλούτο που της ανήκει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ