Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - «ΣΚΟΥΠΑ»: Σε άλλη μία επιχείρηση - «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε χτες το μεσημέρι η αστυνομία. Οι 300 αστυνομικοί που χρησιμοποιήθηκαν έλεγξαν 460 άτομα, 48 οχήματα, 28 δίκυκλα και 59 καταστήματα. Κατά τους ελέγχους αυτούς, συνέλαβαν 42 άτομα εκ των οποίων οι 13 για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών», 27 για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων» και 2 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί όπλων». Παράλληλα, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης συνολικού βάρους 3,8 και 5 γραμμαρίων αντίστοιχα, 115 χάπια και 2 μαχαίρια. Τέλος, έγιναν και 15 προαγωγές στα Τμήματα των περιοχών που έγιναν οι έλεγχοι, για εξακρίβωση στοιχείων.

ΜΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ καθυστέρηση αναχώρησε χτες το πρωί το πλοίο «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ» από το λιμάνι της Σύρου καθώς η άγκυρά του ενεπλάκη με κάποιο αντικείμενο που βρισκόταν στο βυθό. Για την απεμπλοκή της χρειάστηκε η συνδρομή επαγγελματία δύτη και το πλοίο αντί για τις 4.30 που είχε προγραμματισμένη αναχώρηση για τα λιμάνια της Τήνου και της Ανδρου με 18 επιβάτες, αναχώρησε τελικά στις 6.05 τα ξημερώματα.

ΔΩΔΕΚΑ συσκευασίες με ηρωίνη, ένα σακουλάκι με κάνναβη και ένα με ηρωίνη βρέθηκαν στο ψυγείο των κοινόχρηστων χώρων των φυλακών Αλικαρνασσού, ύστερα από έρευνα των σωφρονιστικών υπαλλήλων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Από την έρευνα βρέθηκαν επίσης στο ψυγείο τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιο σουβλί, μια αλυσίδα μήκους 2,5 μέτρων και ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου. Τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου Κρήτης, ενώ ενημερώθηκε και ο επόπτης εισαγγελέας των φυλακών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ