Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
«Προσοχή στην άμυνα»

Την καλή απόδοση στα μετόπισθεν θεωρεί «κλειδί» για το σημερινό αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Στην άμυνα στηρίζονται οι βάσεις πρόκρισης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μπάγεβιτς

Sportidea

Στην άμυνα στηρίζονται οι βάσεις πρόκρισης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μπάγεβιτς
Την προσοχή των αμυντικών ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, για το σημερινό επαναληπτικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με την ιταλική Ουντινέζε (ΤΕΜΠΟ 19.00). Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Σερβοέλληνας τεχνικός εξήγησε το βασικό στοιχείο που μπορεί να δώσει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στο «Δικέφαλο», ύστερα από το 1-0 το πρώτου αγώνα: «Χρειάζεται προσοχή να μη δεχτούμε γκολ για να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη περίπτωση να κυνηγάμε ακόμη περισσότερο στο σκορ τους Ιταλούς. Ξέρουμε άλλωστε ότι και η Ουντινέζε, όπως όλες οι ιταλικές ομάδες παίζει πολύ καλά αμυντικά. Πάντως έχουμε στα χέρια μας ένα σκορ που μας δίνει ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο». Ομως ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο, χωρίς βέβαια να παραλείπει και τους παράγοντες τύχης και «φόρμας»: «Οποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα και όποιος θα είναι πιο τυχερός, αυτός θα περάσει στην επόμενη φάση. Από τη δική μας πλευρά πρέπει να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται».

Πάντως ακόμα και στο τέλος της συνέντευξης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, θέλησε να τονίσει τη δυσκολία του αγώνα δηλώνοντας πως: «Και στο πρώτο παιχνίδι και πριν από αυτό η Ουντινέζε έδειξε ότι δίκαια είναι στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να κερδίσουμε την πρωτοπόρο του καμπιονάτο».

Στην αντίπερα όχθη, η αποστολή της Ουντινέζε έφτασε χτες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με πολλές ελλείψεις στη σύνθεσή της, λόγω τραυματισμών. Ο προπονητής της Ουντινέζε, Λουίτζι Ντε Κάνιο, στη συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε πως οι τραυματισμοί είναι μεν πρόβλημα, αλλά πρέπει να ξεπεραστεί. «Εχουμε τραυματίες και αρκετούς παίκτες ανέτοιμους, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να ξεπεράσουμε». Παρ' όλα αυτά, τόνισε πως η νίκη στο Φρίουλι δεν έδωσε και την πρόκριση στην ομάδα του και αυτό που έδειξε να τον ανησυχεί είναι το πείσμα που θα έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη - πρόκριση. «Εχουμε ένα μικρό αβαντάζ γιατί νικήσαμε, αλλά δυστυχώς δε μετράει το αποτέλεσμα στο Φρίουλι, αλλά το αυριανό (σ.σ. σημερινό) αποτέλεσμα στην Τούμπα. Είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ ότι εμείς βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του καμπιονάτο. Αυτό θα δώσει στους αντιπάλους μας περισσότερη διάθεση για να μας αποκλείσουν και να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα». Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική ομάδα ήρθε στη Θεσσαλονίκη με μόλις 14 παίκτες, καθώς στους ήδη τραυματίες Μούτσι, Γκάργκο, Μπισγκάαρντ, προστέθηκαν και οι Ιαγκίτα και Ζαμπόνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ