Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ
Για ταξικό και αγωνιστικό συνδικάτο

Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι αρχαιρεσίες και η ΑΕΜ  καλεί σε μαζική συμμετοχή και υπερψήφισή της 

Την Κυριακή ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά. Οι μεταλλεργάτες μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά από τις 4.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ..

Η Αγωνιστική Ενότητα Μεταλλεργατών (υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ) που έχει και την πλειοψηφία στη διοίκηση του συνδικάτου για πολλά χρόνια καλεί τους μεταλλεργάτες σε μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και σε υπερψήφιση του αγωνιστικού της ψηφοδελτίου. Τονίζει δε, σε σχετική ανακοίνωση, ότι η ψήφος των μεταλλεργατών στην ΑΕΜ είναι «η μοναδική απάντηση στην κυβέρνηση, στον ΟΛΠ και στους εργοδότες ότι και μετά τις εκλογές στο συνδικάτο θα έχουμε μια διοίκηση που θα στέκεται όρθια, θα μπαίνει μπροστά και μαζί με τους μεταλλεργάτες, θα συνεχίσει να διεκδικεί για το μεροκάματο, για να μείνει ανοιχτή η Ναυπηγοεπισκευστική Ζώνη, για μέτρα προστασίας της ζωής μας. Για να μην καταργήσουν το 7ωρο, το πενθήμερο και 35ωρο».

Υπογραμμίζει δε ότι «εργοδοσία και κυβέρνηση θέλουν ένα συνδικάτο χωρίς μαζικότητα, άβουλο, αδύνατο απέναντί τους και πάνω από όλα δε θέλουν να υπάρχει μια αγωνιστική πλειοψηφία ικανή να συγκρουστεί μαζί τους και να υπερασπίσει το δίκιο μας και τα συμφέροντά μας». Οπως αναφέρει, αυτή η προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις τρεις παρατάξεις ΕΡΓΑΣ - ΑΣΕΚ - ΕΣΚΜΠ (ΠΑΣΚΕ) που διεκδικούν την ψήφο των μεταλλεργατών, για να βοηθήσουν την εργοδοσία να «βάλει χέρι» στο συνδικάτο και να πάψει να είναι εμπόδιο στις επιδιώξεις της κυβέρνησης για συρρίκνωση και κλείσιμο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ