Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2009 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Γιώργος Π. Τριμπέρης

Καθηγητής Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπήρξε πάντα ενδοτική στο μεγάλο κεφάλαιο και στην ασίγαστη δίψα του για υπερκέρδη. Σήμερα, για άλλη μια φορά, καλούν τον ελληνικό λαό να τους ψηφίσει και παράλληλα οι οικονομικά ασθενέστεροι να πληρώσουν το κόστος και τις συνέπειες των όσων οι κυβερνήσεις τους προκάλεσαν με τις φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, τις χαριστικές νομοθετικές πράξεις προς όφελός του, την προώθηση των πολιτικών της ευρωπαϊκής ένωσης σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις.

Το ΚΚΕ είναι το κόμμα εκείνο που, σε αντίθεση με όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, δεν εξαπατά το λαό. Το ΚΚΕ αγωνίζεται στο πλευρό του εργαζόμενου και υπερασπίζεται το δικαίωμά του στη μόρφωση και στη δουλειά. Το ΚΚΕ δείχνει το δρόμο προς τη λαϊκή εξουσία.

Φτάνει πια. Ας μην επιτρέψουμε σε εκείνους που δημιουργούν την κρίση που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, εκβιαστικά, να τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Ας πάρουν μόνο τις ψήφους αυτών τους οποίους υπηρετούν.

Εργάτες, αγρότες, νεολαίοι, αλλά και μισθωτοί επιστήμονες και προοδευτικοί διανοούμενοι, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου πρέπει να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, δίνοντας ένα μάθημα σε όλους εκείνους που υπονομεύουν την καθημερινή ζωή μας, που εμπορευματοποιούν κάθε έκφρασή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ