Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Αρ. πρωτ. ΔΦ16.2/Α/7442

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ / ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 'Η

ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2009-2010

Το Συμβούλιο του T.E.I. Θεσσαλονίκης στην υπ' αριθμ 29/θ8-10-2009 συνεδρίασή του και μετά από την απόφαση του Συμβουλίου του Τμήματος (αρ. πρ. 9/20-07-2009) προκειμένου να προβεί στην κάλυψη πρόσκαιρων εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών, με έδρα τα Ν. Μουδανιά,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

τις παρακάτω θέσεις Εργαστηριακών Συνεργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία σε για το Ακαδημαϊκό Ετος 2009-2010 ως εξής:

Τομέας Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών

Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

1. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Γενική Νοσολογία Υδρόβιων Οργανισμών» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

2. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Στοιχεία Ναυτιλίας και Μετεωρολογίας» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

3. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Διατροφή Εκτρεφόμενων Ειδών» μέχρι 2 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε μονάδες παρασκευής τροφών ή μονάδες εκτροφής ή γενικά σε εκτρεφόμενα είδη ιχθύων.

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

1. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Φυσιολογία Υδρόβιων Οργανισμών» μέχρι 2 ώρες/εβδ. με εμπειρία στην φυσιολογία εκτρεφόμενων ιχθύων και ασπόνδυλων.

2. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Βιολογία και Συστηματική Ιχθύων» μέχρι 6 ώρες/εβδ, και απαιτούμενη εμπειρία στο πεδίο.

3. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Ιχθυοκαλλιέργειες» μέχρι 4 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε Ιχθυογεννητικούς Σταθμούς και μονάδες εκτροφής.

4. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Αλιευτική Τεχνολογία» μέχρι 6 ώρες/εβδ. με εμπειρία στην εφαρμογή στο πεδίο του μαθήματος.

5. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Εκτροφή Ιχθύων Εσωτερικών Υδάτων» μέχρι 6 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς ή/και μονάδες πάχυνσης ιχθύων.

6. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Γενική Νοσολογία Υδρόβιων Οργανισμών» μέχρι 4 ώρες/εβδ.

7. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Εκτροφή Ευρύαλων Ψαριών» μέχρι 6 ώρες/εβδ. με επαγγελματική εμπειρία σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς ή/και μονάδες πάχυνσης ιχθύων.

8. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Διατροφή Εκτρεφόμενων Ειδών» μέχρι 4 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε μονάδες παρασκευής τροφών ή μονάδες εκτροφής ή γενικά σε εκτρεφόμενα είδη ιχθύων.

9. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Στοιχεία Ναυτιλίας και Μετεωρολογίας» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

10. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Σχεδιασμός και Διαχείριση Μονάδων Υδατοκαλλιέργειας» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

11. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Οργάνωση και λειτουργία Εργαστηρίων για: Αλιεία και Διαχείριση Οστράκων, Εκτροφή Οστράκων» μέχρι 6 ώρες/εβδ. με εμπειρία και γνώση στην συλλογή οστράκων στο πεδίο και αναγνώρισης στο εργαστήριο.

12. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Οργάνωση και λειτουργία Εργαστηρίων για: Εκτροφή Ιχθύων Εσωτερικών Υδάτων, Στοιχεία Ναυτιλίας & Μετεωρολογίας, Ενυδρειολογία» 9 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς ή μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας.

13. Τρεις (3) θέσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος «Οργάνωση και λειτουργία Εργαστηρίων για: Ιχθυοκαλλιέργειες, Εκτροφή Ευρύαλων Ψαριών, Φυσιολογία Υδρόβιων Οργανισμών, Σχεδιασμός & Διαχείριση Μονάδων Υδατοκαλλιέργειας» μέχρι 15 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς ή μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας ή απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με αναπαραγωγή ψαριών.

14. Τρεις (3) θέσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος «Υποστήριξη της λειτουργίας του Εργαστηρίου Υδατοκαλλιεργειών (ΕΡ.ΥΔΑ)» μέχρι 15 ώρες/εβδ. με εμπειρία σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς ευρύαλων ψαριών ή μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας ή απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με αναπαραγωγή ψαριών.

ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Α. ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:

1. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

2. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

3. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

4. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

5. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

6. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

7. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΣΗΣ» μερί 3 ώρες/εβδ.

8. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

Β. ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:

1. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

2. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

3. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ» μέχρι 6 ώρες/εβδ. (2 Χ 3=6)

4. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

5. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

6. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ » μέχρι 2 ώρες/εβδ.

7. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΣΗΣ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

8. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

9. Δύο (2) θέσεις για την οργάνωση και λειτουργία των εργαστηρίων Γενετική Μηχανική, Υδρόβιοι Μικροοργανισμοί, Γενική Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυκών μέχρι 15 ώρες/εβδ.

10. Δύο (2) θέσεις για την οργάνωση και λειτουργία των εργαστηρίων Γενική και Ανόργανη Χημεία, Αρχές Αναλυτικής Χημείας, Οργανική Χημεία και Βιοχημεία, Ενόργανη Χημική Ανάλυση, Τεχνολογία και Ελεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων, Χημεία και Τεχνολογία Αντιρρύπανσης μέχρι 15 ώρες/εβδ.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Α. ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:

1. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «Η/Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

2. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

3. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

4. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος «ΙΖΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ» μέχρι 3 ώρες/εβδ.

Β. ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:

1. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου μαθήματος «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

2. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία και την οργάνωση του εργαστηρίου του μαθήματος «Η/Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» μέχρι 4 ώρες/εβδ.

3. Μία (1) θέση για τη διδασκαλία του εργαστηρίου του μαθήματος «ΙΖΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ» μέχρι 2 ώρες/εβδ.

4. Μία (1) θέση για την οργάνωση και λειτουργία των εργαστηρίων ΘΑΑΑΣΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ μέχρι 4 ώρες /εβδ.

5. Μία (1) θέση για την οργάνωση και λειτουργία των εργαστηρίων ΙΖΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΜΝΟΛΟΓΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ μέχρι 8 ώρες /εβδ.

6. Μία (1) θέση για την οργάνωση και λειτουργία των εργαστηρίων ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ μέχρι 4 ώρες /εβδ.

ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΛ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ αναφέρονται στο άρθρο 4 του Ν. 2916/01 (ΦΕΚ 114/11-6-2001 τ.Α') το οποίο αντικατέστησε το άρθρο 19 του Ν.1404/83, τροποποιήθηκε με το Ν. 3404/05 (ΦΕΚ 260/17-10-2005 τ.Α'), και το άρθρο 3, παρ. 31 του Ν. 3027/02 (ΦΕΚ 152/28-6-2002 τ.Α'), Το ΠΔ 163 (ΦΕΚ 149/26-6-2002 τ.Α').

Σε περίπτωση προκηρύξεων που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με πλήρη τα ελάχιστα προσόντα των παραπάνω περιπτώσεων, επιτρέπεται η ανάθεση διδακτικού έργου σε υποψηφίους που κατέχουν τουλάχιστον τον αντίστοιχο βασικό τίτλο σπουδών και διδακτορικό δίπλωμα προκειμένου περί Επιστημονικών Συνεργατών.

Οι συμβάσεις των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, βάσει των διατάξεων του Ν. 2961/01 άρθρο 4 δύνανται να ανανεωθούν μέχρι δύο ακόμη ακαδημαϊκά έτη.

Τα δικαιολογητικά τοποθετημένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα, πρέπει να είναι αριθμημένα και να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα και πίνακα των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών.

Μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο Τύπο, υποβάλλονται οι αιτήσεις των υποψηφίων (έντυπο δίνεται από τη Γραμματεία και στην ιστοσελίδα του Τμήματος www.aqua.teithe.gr) μαζί με όλα τα αναγκαία δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών στα Ν. Μουδανιά, Ν. Μιλτιάδη 1 ΤΚ 63200, Τ.Θ. 157 Τηλ. 2373026457-58, FAX 2373026450.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στα Ν. Μουδανιά.

Θεσσαλονίκη 19 Οκτωβρίου 2009

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙ-Θ

ΠΑΥΛΟΣ ΑΧ. ΚΑΡΑΚΟΛΤΣΙΔΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ