Τρίτη 27 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΤΡΑ
Μεθαύριο η σύσκεψη για την Υγεία

Σε συζήτηση και αγωνιστική δράση για την Υγεία καλεί το ΠΑΜΕ

Πλατιά σύσκεψη εργαζομένων, συνδικαλιστών, Διοικητικών Συμβουλίων σωματείων, συλλόγων γονέων, μαθητικών συμβουλίων με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στην εμπορευματοποίηση της Υγείας μεθαύριο Πέμπτη 29 Οκτώβρη στις 7 μ.μ στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού στην Πλατεία Ελευθερίας, διοργανώνει η Γραμματεία Πάτρας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

«Δεν θέλουμε απλά να πάρεις μέρος στη συζήτηση. Θέλουμε να πάρεις μέρος στη δράση. Μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα με τη δράση μας. Να εμποδίσουμε μια σειρά αντιδραστικά μέτρα, να αποσπάσουμε κατακτήσεις. Πάνω απ' όλα όμως είναι χρέος και ταξικό μας καθήκον να σηκώσουμε ανάστημα και να φέρουμε στο προσκήνιο τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης», υπογραμμίζει στο κάλεσμά της η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ.

Και καλεί σε πάλη για Υγεία δωρεάν για όλο το λαό, κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης, άμεση επίταξη χώρου με ευθύνη του δήμου, της νομαρχίας, της περιφέρειας, της κυβέρνησης, για την εγκατάσταση και πλήρη λειτουργία του «Αγίου Αντρέα», για Κέντρο Υγείας στη Βιομηχανική Ζώνη, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ενάντια στην ασυδοσία του κεφαλαίου που μακελεύει συστηματικά την εργατική τάξη κάθε χρόνο στους τόπους δουλειάς, για μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της «νέας» γρίπης. Αλλά και για σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, για να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ