Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΑΑΝ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑ
Η απόλυση δε θα περάσει

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή κινητοποίηση
Στιγμιότυπο από τη χτεσινή κινητοποίηση
Tην άμεση επαναπρόσληψη του Νίκου Ανδρακάκου, παραπληγικού και στελέχους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) απαίτησαν χτες με παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Ζωγράφου μέλη της ΣΕΑΑΝ και της Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής. Στο πλευρό τους, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους, βρέθηκαν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων, του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καισαιριανής και ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» Γιώργος Θεοδώρου.

Ο Ν. Ανδρακάκος εργαζόταν για 18 μήνες στο Κολυμβητήριο του Δήμου Ζωγράφου και απολύθηκε με πρόσχημα τη λήξη της σύμβασής του. Μετά από παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο (13 Οκτώβρη) η δημοτική αρχή υποσχέθηκε την επαναπρόσληψή του. Τις προηγούμενες μέρες, όμως, ο εργαζόμενος ενημερώθηκε ότι ...δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Οι εκπρόσωποι των σωματείων και συλλόγων κατήγγειλαν χτες τη συγκεκριμένη μεθόδευση, συνολικότερα την πολιτική που κρατάει σε ομηρία τους εργαζόμενους. Αλλά και την προκλητική στάση του δημάρχου Γιάννη Καζάκου ο οποίος απουσίαζε. Την ίδια ώρα, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για την προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας και είχε ακροβολιστεί γύρω από το δημαρχείο.

Οι αγωνιστικές δυνάμεις προγραμματίζουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ζωγράφου και πορεία στο δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ