Τρίτη 24 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 24 Νοέμβρη
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ, ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συνεχίζονται οι εκλογές

Χωρίς να σταματά η παρέμβαση στους τόπους δουλειάς, ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, συνεχίζεται η μάχη των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών, Ιματισμού και Δέρματος Νομού Αττικής.

Το περασμένο Σάββατο, με δυναμική παρέμβαση, το συνδικάτο πέτυχε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τριών - τεσσάρων μηνών σε μετανάστες εργάτες - κύρια απ' το Μπαγκλαντές - που δουλεύουν σε φασονατζίδικο στην οδό Λεγκράν, στις Τρεις Γέφυρες. Τα στελέχη του Συνδικάτου, αφού απέκλεισαν το φασονατζίδικο, απαίτησαν την καταβολή των δεδουλευμένων. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να μπουν για δουλειά ακόμη και όταν ο εργοδότης (επίσης μετανάστης), κάλεσε τους εργαζόμενους να πιάσουν τις μηχανές.

Την ίδια στιγμή, οι εκλογές συνεχίζονται με τις κάλπες να έχουν στηθεί και σε χώρους δουλειάς. Οι εκλογές ολοκληρώνονται την Πέμπτη 26 Νοέμβρη. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν και στα γραφεία του σωματείου (Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, 2ος όροφος) από 3 μ.μ. - 8 μ.μ. τις καθημερινές, ενώ μαζί τους χρειάζονται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ