Τρίτη 15 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ»
Κλειστό το τμήμα Φάληρο - Ταύρος

Η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου», κυρίως εργαζομένων, φοιτητών και μαθητών, λόγω των έργων συνεχίζεται, αφού ούτε η κυβέρνηση, ούτε η Διοίκηση των ΗΣΑΠ παίρνουν κάποια μέτρα για την πύκνωση των δρομολογίων ή για την επιτάχυνση των εργασιών. Για παράδειγμα, εκτός λειτουργίας θα παραμείνει έως και αύριο 16 Δεκέμβρη, το τμήμα του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου» Φάληρο - Ταύρος, λόγω των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Η μετακίνηση των επιβατών στο τμήμα αυτό θα γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ6.

Παράλληλα, στην κυκλοφορία παραδόθηκε ο σταθμός στα Ανω Πατήσια, στο ρεύμα προς Κηφισιά, τέθηκε όμως εκτός λειτουργίας το ρεύμα της καθόδου στον ίδιο σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη Τρίτη η αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών στο σταθμό του Αμαρουσίου γίνεται στην αποβάθρα καθόδου προς Πειραιά.

Πάντως, όπως έχει ανακοινωθεί, ο «ηλεκτρικός σιδηρόδρομος» θα λειτουργήσει κανονικά το διάστημα 16 Δεκέμβρη - 10 Γενάρη 2010. Το διάστημα αυτό θα διακοπούν τα έργα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό τις μέρες των εορτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ