Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών, σε βάρος του 31χρονου οδηγού ταξί που πυροβολούσε αδιακρίτως ανυποψίαστους περαστικούς. Η ποινική δίωξη αφορά πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 31χρονος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην 16η τακτική ανακρίτρια. Zήτησε και έλαβε προθεσμία για να παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον της, σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου, ζήτησε από την 16η τακτική ανακρίτρια να διεξαχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον εντολέα του, αίτημα που έγινε δεκτό. Η ΕΛΑΣ, έφτασε στη σύλληψή του μετά από τηλεφώνημα μίας γυναίκας αλλά και ενός γείτονα του δράστη. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε πάρκινγκ της πλατείας Βάθης και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν όταν πήγε να το παραλάβει. Μετά από εξέταση του οχήματος, βρέθηκαν σε αυτό δύο κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών αλλά και ίχνη πυρίτιδας. Μετά από έλεγχο στο σπίτι του 31χρονου αυτοκινητιστή, οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρήκαν 13 σφαίρες και το όπλο με το οποίο είχε πυροβολήσει πέντε άτομα αλλά και ένα σπίτι στις 26 Οκτώβρη του 2008 στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥσημειώθηκε χτες το απόγευμα, σε εργοτάξιο του ΟΣΕ, στη Λ. Κηφισού 40, στον Αγ. Ι. Ρέντη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι εργαζόμενοι που εκτελούσαν εργασίες στο χώρο, χτύπησαν ένα σωλήνα, προκαλώντας έτσι τη διαρροή. Στο σημείο βρέθηκαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που αποκατέστησαν την παροχή ενώ το κομμάτι της Λεωφόρου έκλεισε για λόγους ασφαλείας για μικρό χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προχτές το μεσημέρι, υπήρξε διαρροή αμμωνίας σε κτίριο μέσα στη λαχαναγορά του Ρέντη. Μία ώρα αργότερα και με τη συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

ΦΑΡΣΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ:Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησε προχθές το βράδυ η αστυνομία, καθώς φέρεται να προειδοποίησε ψευδώς τηλεφωνικά για βόμβα σε καράβι που εκτελούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη - Κω - Ρόδο. Ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησε να μην αφήσει το καράβι να φύγει, στο οποίο θα επέβαινε η σύντροφός του. Φάρσα αποδείχθηκε και το τηλεφώνημα αγνώστου για εκρηκτικό μηχανισμό στο υποκατάστημα της «Εθνικής Τράπεζας» στην Ομόνοια, απειλώντας πως θα εκραγεί χτες το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ