Παρασκευή 22 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Είναι ανάγκη να απεργήσουν όλοι

Στους εργαζόμενους των πρακτορείων «ΑΡΓΟΣ» και «ΕΥΡΩΠΗ» μίλησε προχτές το στέλεχος του ΚΚΕ

Στα πρακτορεία εφημερίδων «ΑΡΓΟΣ» και «ΕΥΡΩΠΗ» περιόδευσε προχτές αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος. Για την ανάγκη της πιο μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, στην απεργία στις 10 του Φλεβάρη, κάλεσε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Αναφερόμενος στις περίφημες 100 μέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι δυστυχώς για τους εργαζόμενους, για άλλη μια φορά δικαιώθηκε το ΚΚΕ που προεκλογικά τόνιζε ότι έρχεται θύελλα από τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της ΕΕ, που ψήφισαν και στηρίζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, ανεξάρτητα από το ποια θα ήταν η κυβερνητική πλειοψηφία. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από την επιχείρηση εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού που αναπτύσσεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία παρουσιάζουν διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται, δήθεν, διαφοροποιημένα σε κυβερνητικές αποφάσεις, τις οποίες συνολικά και υποστηρίζουν και ψηφίζουν.

Καταγγέλλοντας όλους όσοι υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα και πολιτική, τόνισε: Στο διάστημα της διακυβέρνησής του, το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε στην υλοποίηση του προγράμματός του. Προχώρησε στην απόλυση των εργαζομένων στα stage, παίρνει νέα φορολογικά μέτρα και αυξάνει τους εμμέσους φόρους σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, και μιλά για αυξήσεις 1,5%. Προωθεί νέα αντιασφαλιστικά μέτρα και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, στο όνομα των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους. Καμιά εμπιστοσύνη καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική.

Ο ομιλητής, επανέλαβε την υποστήριξη του Κόμματος στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να υπερασπιστούν το δίκιο τους και τη θέλησή τους να μείνουν στον τόπο τους, κόντρα στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που προωθούν την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Η ΚΑΠ οδηγεί στο ξεκλήρισμα της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς από τα χωράφια της, ενισχύει τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε όλο και λιγότερα χέρια, τόνισε ο ομιλητής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ