Κυριακή 31 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΕΕΔΔΑ
Εμπρακτη αλληλεγγύη

Το ΠΑΜΕ, ως μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), απευθύνει κάλεσμα προς τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις προσπάθειές της για έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής.

Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη που υποφέρει, με την κατάθεση χρημάτων από το υστέρημά τους. Ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοίξει η ΠΣΟ για το σκοπό αυτό είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός λογαριασμού 146/761816 - 63

Τενές Χαράλαμπος

Σιούλα Ρουδάμα

Πέρρος Γεώργιος

Η ΕΕΔΔΑ

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί τον ελληνικό λαό να δείξει για μια ακόμα φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη του στο λαό της Αϊτής που δοκιμάζεται από τις συνέπειες του φονικού σεισμού και της υπανάπτυξης, καταθέτοντας από το υστέρημά του στο λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα 116/296074-55 ή στα γραφεία της, Θεμιστοκλέους 27. Σε συντονισμό με το Περιφερειακό Γραφείο της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών στην Κούβα και την Ομοσπονδία Γυναικών Κούβας, τα χρήματα θα δοθούν στην οργάνωση Αϊτινών γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ