Κυριακή 31 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να τους γίνει μπούμερανγκ

Τη στιγμή που οι αγρότες βρίσκονται στα μπλόκα και αγωνίζονται διεκδικώντας την επίλυση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων τους, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης βγήκε ως «λαγός» και με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε το έργο της εκτροπής του Αχελώου «έργο αμφίβολης αποτελεσματικότητας και μεγάλων περιβαλλοντικών προβλημάτων». Αναφέρει μάλιστα ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης δε θα πρέπει να δαπανηθούν 220 εκατ. ευρώ για το έργο.

Πολύ φοβούμαστε ότι δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής, αλλά την άποψη πολλών ακόμη μέσα στην κυβέρνηση, που θέλουν να θέσουν την ταφόπλακα στο έργο. Ενα έργο που θα δώσει πνοή στους αγρότες του κάμπου της Θεσσαλίας. Απλά, αυτός το βροντοφωνάζει, στρώνοντας το έδαφος για την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων.

Κοντά, λοιπόν, στα υπόλοιπα χτυπήματα που δέχεται η μικρομεσαία αγροτιά από την ΚΑΠ και την αντιαγροτική πολιτική που ακολουθούν διαδοχικά οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θέλουν τώρα να της δώσουν άλλο ένα για το οριστικό ξεκλήρισμά της.

Ας τους γίνει, λοιπόν, μπούμερανγκ: Αλλη μια αφορμή για να πυκνώσουν οι αγρότες της Θεσσαλίας με αποφασιστικότητα τα μπλόκα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ