Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Παίρνουν δύναμη από το κύμα συμπαράστασης

Με περίσσια κουράγια και αντοχή ορμώμενοι από το δίκιο του αγώνα τους, αντλώντας δύναμη από την ευρεία συμπαράσταση μαζικών οργανώσεων και φορέων κόντρα στο μπαράζ υπονομευτικών, τρομοκρατικών και άλλων πρακτικών της κυβέρνησης οι αγροτοκτηνοτρόφοι στο Λούρο της Πρέβεζας συνεχίζουν την πάλη τους 17 μέρες τώρα κρατώντας γερά με αγωνιστικό σθένος και αποφασιστικότητα το μπλόκο στην αντιαγροτική πολιτική ξεκληρίσματος συντονίζοντας τα αγωνιστικά βήματα, διεκδικώντας κοινά αιτήματα μαζί με άλλα 19 μπλόκα πανελλαδικά.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ενίσχυσης της κοινής δράσης η Συντονιστική Επιτροπή θα συνεδρίαζε χτες το βράδυ προκειμένου αντιπροσωπεία από το μπλόκο του Λούρου να συμμετέχει στην κινητοποίηση που πραγματοποιεί η ΠΑΣΥ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Φλεβάρη. Για σήμερα, στο μεταξύ, προγραμματίζεται νέα επίσκεψη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Στο μετερίζι του αγώνα παραμένουν και οι παραγωγοί του νομού Αιτωλοακαρνανίας στη γέφυρα της Ερμίτσας. Το προχτεσινό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας στην πόλη του Αγρινίου απέδειξε ότι οι αγρότες δεν είναι μόνοι. Τα καθημερινά ψηφίσματα και οι επισκέψεις εργατικών και άλλων φορέων στο μπλόκο καταδεικνύουν τη διευρυνόμενη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς. Στη λίστα αυτών που εκφράζουν με κάθε μέσο και τρόπο τη στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες προστέθηκαν αυτή τη βδομάδα οι Επιτροπές Ειρήνης Ναυπάκτου και ο Σύλλογος Γεωπόνων νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ