Τρίτη 9 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ Πειραιώς και Νήσων προσφέρει 300 ευρώ για το Μνημείο της Φλώρινας, μέσω Παραρτήματος Πειραιά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Η Γαλήνη Ελευθεριάδη προσφέρει 500 ευρώ σαν έκτακτη εισφορά για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αττικής.

-- Ο Νίκος Ελευθεριάδης προσφέρει 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Στεφάνου.

-- Από τη μακρινή Αυστραλία, οι παρακάτω σύντροφοί μας στέλνουν τα αντίστοιχα ποσά (σε δολάρια Αυστραλίας) για ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Γκύζη του ΚΚΕ: Τάκης και Δήμητρα Σαρελα 150 δολάρια, Παναγιώτης Δρίβας 40, Στέλιος Φιλφηρής 20, Γιάννης Ευαγγελάτος 20, Θέμης Σπέης 20. Εύχονται υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες για να αντιμετωπίσουμε τη θύελλα που έρχεται.

-- Η Αγγελική, σύζυγος του ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, στη μνήμη του ανδρός της, δίνει 50 ευρώ για ενίσχυση στην ΠΕΑΕΑ Περιστερίου.

-- Ο Νικόλαος Περδικάκης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Περάματος, ενίσχυση για το Μνημείο της Φλώρινας.

-- Στη μνήμη του σ/φου ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΗ, προσφέρεται, ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φαρμάκου.

-- Ο Ν. Μ., φίλος και ψηφοφόρος του ΚΚΕ, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Δημοσίων Υπαλλήλων, αντί μνημοσύνου της συζύγου του.

-- Η Κωνσταντίνα Κατοίκου προσφέρει, στη μνήμη του πατέρα της, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, και του πεθερού της, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Ανω Ιλίου.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ναυπάκτου προσφέρει στο ΚΚΕ: 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, 100 ευρώ για το κτίριο του Αρχείου και 100 ευρώ για το Μνημείο στη Φλώρινα.

-- Προς τιμήν των ηρωικών ΕΛΑΣιτών που έκαναν, στις 13-14/4 του 1943, το επιτυχημένο σαμποτάζ στο Σιδ. Σταθμό Αμφίκλειας (Δαδιού) κατά των δυνάμεων κατοχής. Και στη μνήμη των πεσόντων ανταρτών: ΚΟΥΓΙΑΤΣΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΠΑΙΔΑ ΙΩΑΝΝΗ και ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ προσφέρω 50 ευρώ για το μνημείο του ΔΣΕ.

Γεωργία Ι. Γκρινιάτσου

-- Για τους νεκρούς της σφαγής του Α` Τάγματος της Μακρονήσου, το Φλεβάρη του '48, και στην ιερή μνήμη των κρατουμένων στο νησί του διαβόλου, του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΜΑΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΥ προσφέρω 70 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γ. Γ.

-- Ο σύντροφος Νίκος Τσούλος, από τη Σαλαμίνα, και τα παιδιά του Ολύμπιος και Κατερίνα προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη της συντρόφισσας και συντρόφισσας της ζωής του και μητέρας των παιδιών, ΕΛΕΝΗΣ ΣΕΛΕΚΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή πριν δύο χρόνια.

-- Ο Μάκης Γκούβας προσφέρει 100 ευρώ για το μνημείο της Φλώρινας, στη μνήμη των αγωνιστών και μαχητών του ΔΣΕ από το Αρχάνι Φθιώτιδας, των: ΗΛΙΑ ΓΚΟΥΒΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΚΟΥΒΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΥΒΑ, ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ, ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΛΤΣΑ - ΜΠΟΥΧΤΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΡΑ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΟΥΡΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΦΩΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟ, ΣΠΥΡΟΥ ΓΟΥΛΑ, ΜΗΤΣΟΥ ΓΟΥΛΑ, ΜΑΝΘΑΙΑΣ ΧΟΡΜΟΒΑ, ΣΤΑΘΟΥΛΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ