Τρίτη 9 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΔΑ
«Απρόκλητη και βάρβαρη εισβολή»

Την προκλητική εισβολή του ισραηλινού στρατού σε γραφεία του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ). Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Χθες τα ξημερώματα ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης, στην πόλη αλ Μπίρεχ, που βρίσκεται δίπλα στη Ραμάλα. Συνέλαβαν τον φύλακα ο οποίος κρατήθηκε για περίπου 4 ώρες και κατάσχεσαν όλο το υλικό που βρήκαν μετά τις εκτεταμένες έρευνές τους.

Αργότερα εισέβαλαν και στα γραφεία μαζικής οργάνωσης, στην ίδια πόλη, που δραστηριοποιείται ενάντια στο Τείχος, όπου επίσης κατάσχεσαν τα υλικά τους.

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης καταγγέλλει και αυτή την απρόκλητη και βάρβαρη εισβολή, σύλληψη και κατάσχεση των υλικών ενός νόμιμου παλαιστινιακού κόμματος.

Καταγγέλλει, ακόμη, την υποστήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ και την ανοχή που δείχνει η Ευρωπαϊκή Ενωση στις ισραηλινές επιθέσεις και καλεί τον ελληνικό λαό να εκφράσει, για ακόμη μια φορά, την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ