Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
οι υπόλοιπες ταινίες

ΤΖΟΝ ΜΑΣΚΕΡ

Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος

Μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους. Διαδραματίζεται στη Νέα Ορλεάνη και περιέχει και ενεργοποιεί όλα τα Ντίσνεϊ κλισέ που εμφανίστηκαν ποτέ. Η κλασική ιστορία της φτωχής - πλην τίμιας κι εργατικής, μαύρης αυτήν τη φορά - που φιλά το μαγεμένο σε βάτραχο/ πρίγκιπα και το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.

ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Ο λυκάνθρωπος

Ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του 1941, με ανασύσταση της ατμόσφαιρας του Λονδίνου του 19ου αιώνα και κλίμα πιστό στην παράδοση. Τα καινούργιας γενιάς εφέ έχουν χρησιμοποιηθεί με τρόπο, ώστε να μη χάνεται η μαγεία του φιλμ. Στο ρόλο του πρωταγωνιστή λυκάνθρωπου ο Μπενίσιο ντελ Τόρο και ο έξοχος Αντονι Χόπκινς στο ρόλο του πατέρα του, σερ Τζον.

Παίζουν: Αντονι Χόπκνις, Μπενίσιο ντελ Τόρο,Εμιλυ Μπλαντ, Τζεραλντίν Τσάπλιν

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

Το βουνό μπροστά

Το Μεγάλο Σάββατο, τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης θα γίνουν η αφορμή της αναζωπύρωσης μιας παλιάς έχθρας μεταξύ του Λουάν του ξένου και του Θύμιου του ντόπιου. Βουνό προκαταλήψεων ορθώνεται μπροστά στους ανθρώπους και τους εμποδίζει να συμβιώσουν αρμονικά. Η ιστορία καταλήγει σε δράμα με θύμα τον Χάρη, παιδί μεταναστών.

Παίζουν: Γεννάδιος Πάτσης, Καραφίλ Σένα, Δημήτρης Πάτσης, Γιασεμή Κηλαηδόνη.

ΓΚΑΡΥ ΜΑΡΣΑΛ

Valentine' s Day

Ρομαντική κομεντί που παρακολουθεί τις ιστορίες μιας ατέλειωτης ομάδας ανθρώπων στο Λος Αντζελες που γνωρίζουν τον έρωτα και την απογοήτευση κατά τη διάρκεια της μέρας των ερωτευμένων.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Αν Χάταγουεϊ, Σίρλεϊ Μακ Λέιν,Μπράντλεϊ Κούπερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ