Τρίτη 28 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
Εκδήλωση και Συναυλία για τη λευτεριά στους Παλαιστίνιους

Η «Πολιτιστική Παρέμβαση» σε συνεργασία με την Γενική Ενωση των Παλαιστίνιων Φοιτητών και τη συμπαράσταση της πρεσβείας της Παλαιστίνης διοργανώνουν, την Κυριακή 3 του Δεκέμβρη, στις 19:00 συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, με κεντρικό σύνθημα «Τραγουδάμε για την Ιερουσαλήμ, πρωτεύουσα της Παλαιστίνης». «Ελάτε μαζί μας να σταματήσουμε τη γενοκτονία των Παλαιστινίων», είναι το κάλεσμα της οργάνωσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ενώ θα μιλήσουν ο πρεσβευτής της Παλαιστίνης και ο αντιπρόεδρος της «Πολιτιστικής Παρέμβασης», Παύλος Αλέπης. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, η Μελίνα Κανά, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, οι «Magic de Spell», και οι «Ενδελέχεια».

Ο Σταύρος Παπαθανασίου, πρόεδρος της «Πολιτιστικής Παρέμβασης», δήλωσε στο «Ρ»: «Αντλούμε αισιοδοξία από την αισιοδοξία των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων. Ο αγώνας, και ο δικός τους και ο δικός μας, είναι κοινός ενάντια στην ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων. Πιστεύουμε ότι η συμπαράσταση, η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού θα αποτελέσει μία συμβολή στον ηρωικό του αγώνα για ανεξαρτησία, για να γίνει η Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης. Η Πολιτιστική Παρέμβαση καλεί όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Αλληλεγγύης στο Σπόρτιγκ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ