Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αύριο τα σπουδαία

Ανοίγει σήμερα και πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας με όλα τα βλέμματα των φίλων της να είναι στραμμένα αύριο στο γήπεδο του Μαρκόπουλο όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Βέροια στο ντέρμπι κορυφής. Σήμερα ο Πατραϊκός που φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται τον Πιερικό, ενώ στον άλλο σημερινό αγώνα, ο Απόλλων ΚΒ φιλοξενεί τους Λύκους.

Την Κυριακή, το Μαρκό αντιμετωπίζει τη Βέροια. Οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα τους κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία και παράλληλα θα ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αντίθετα με την ομάδα του Τάκη Καραγκιοζόπουλου που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Στόικα και Κανίδη.

Ακόμα, αύριο θα γίνουν οι εξής αγώνες: Λαμία - Νάουσα, Καρδίτσα - Αμπελόκηποι, Ιάλυσος - Λεωνίδιο και Αχαρναϊκός - Χαλκηδόνα. Τέλος, τη Δευτέρα θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής με τα παιχνίδια μεταξύ Εθνικού - Κιλκισιακού και Ατρομήτου - Κοζάνης. Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00 εκτός του αγώνα της Καρδίτσας που θα ξεκινήσει στις 13.00.

Ο «902» TV θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τα παιχνίδια: Κυριακή 22.30 Αχαρναϊκός - Χαλκηδόνα. Τρίτη 16.00 Ατρόμητος -Κοζάνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ