Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Μάχες» σε τρία... μέτωπα

Σε τρία μέτωπα επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών, αφού σε Πάτρα, Αγιο Κοσμά και Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνουν τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ο ΝΟΠ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στον Αγιο Κοσμά η Γλυφάδα φιλοξενεί τον Εθνικό και στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσουν τα Χανιά που υποδέχονται τον Αρη Θεσσαλονίκης, αλλά και η Βουλιαγμένη με τη Χίο, που αγωνίζονται εκτός έδρας εναντίον της Χαλκίδας και του Αρη Νίκαιας αντίστοιχα. Ντέρμπι αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» του βορρά έδειξε από την πρώτη αγωνιστική, κόντρα στα Χανιά, ότι ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ετσι οι «πράσινοι» δε θα έχουν εύκολο έργο στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πάτρα με αρκετά προβλήματα, αλλά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στον ΝΟΠ, που επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στον Αγιο Κοσμά, ανάμεσα στη Γλυφάδα και τον Εθνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: Γλυφάδα-Εθνικός (Αγίου Κοσμά, 15.15, στιγμιότυπα στον ΑΛΦΑ), Αρης Νίκαιας-Χίος (Νίκαιας, 16.30,), Χαλκίδα-Βουλιαγμένη (Χαλκίδας, 19.00,), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Ποσειδώνιο, 20.00), Πάτρα-Ολυμπιακός (Πάτρας, 20.00), Χανιά-Αρης Θεσσαλονίκης (κολ. Χανίων, 20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ