Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ησυχο απόγευμα;

Να πανηγυρίσουν και στο Βόλο θέλουν οι παίκτες της Προοδευτικής

Sportidea

Να πανηγυρίσουν και στο Βόλο θέλουν οι παίκτες της Προοδευτικής
Με θεωρητικά εύκολο έργο αναμένεται να κυλήσει σήμερα η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας για τους πρωτοπόρους, καθώς τόσο το Αιγάλεω όσο και η Προοδευτική δεν αναμένεται σύμφωνα και με τα προγνωστικά να δυσκολευτούν απέναντι στους Παναιγιάλειο και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα.

Η ομάδα του «Σίτι», που ενδέχεται να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, αφού ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χατζάρας θέλει να δει και κάποιους άλλους παίκτες, θα προσπαθήσει να παραμείνει πρώτη στη βαθμολογία και έχει την ευκαιρία να το επιτύχει. Από την άλλη, τα οικονομικά προβλήματα που ταλάνιζαν το σύλλογο του Αιγίου μπορεί να φαίνεται πως λύνονται ύστερα από παρέμβαση του προέδρου, Πέτρου Παλαιολογόπουλου που ξεκαθάρισε στον προπονητή, Μάκη Λιάτο και στον παίκτη Ζαβογιάννη, πως την επόμενη βδομάδα θα έχει λυθεί κάθε εκκρεμότητα.

Στο Βόλο, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Προοδευτική που βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα. Οι γηπεδούχοι, ύστερα από την επιτυχία με την Ελευσίνα αναμένεται να χρησιμοποιήσουν την ίδια ενδεκάδα και στο σημερινό αγώνα καθώς δεν υπάρχει λύση όσον αφορά τις απουσίες των παικτών. Στην αντίπερα όχθη, η καλή αγωνιστική παρουσία των «βυσσινί» μέχρι στιγμής, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλο να ελπίζει πως οι παίκτες του θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Ακράτητος - Αγ. Νικόλαος, Καλλιθέα - Καβάλα, Πανσερραϊκός - Απόλλων Αθ., Λάρισα - Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναιτωλικός - Τρίκαλα και Πανελευσινιακός - Απόλλων Καλαμαριάς. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00 εκτός της αναμέτρησης του Βόλου που θα ξεκινήσει στις 17.00.

Ο «902» TV θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση σήμερα (22.00) το παιχνίδι Ακράτητος - Αγ. Νικόλαος (22.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ