Σάββατο 12 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Αποκαλυπτήρια Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης πραγματοποιούνται, σήμερα, Σάββατο 12 του Ιούνη, ώρα 7.30 μ.μ., στο χώρο του Πάρκου Ιστορικής Μνήμης στο Χαϊδάρι.

Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χαϊδαρίου καλεί τους αγωνιστές και φίλους της Αντίστασης να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση που διοργανώνει.

-- Το Παράρτημα Ληξουρίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η ΝΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ διοργανώνουν, σήμερα, Σάββατο 12 του Ιούνη, ώρα 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου, εκδήλωση τιμής για τους 5 ήρωες ΕΑΜίτες πατριώτες, που εκτελέστηκαν στην πλατεία Ληξουρίου, το 1944, από τους Γερμανούς κατακτητές.

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους μαχητές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που εκτελέστηκαν στην περιοχή «Καζανάκι» συνδιοργανώνουν, αύριο, Κυριακή 13 του Ιούνη, το Παράρτημα Βόλου - Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11.30 π.μ., στο μνημείο που έχει ανεγερθεί στο χώρο αυτό.

Για όσους επιθυμούν να ανέβουν στο «Καζανάκι», δρομολογείται λεωφορείο, με ώρα εκκίνησης στις 10.45 π.μ., από το δημαρχείο του Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ