Πέμπτη 29 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Ενωμένος αγώνας για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής

Από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κατήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης για την επίταξη των οδηγών φορτηγών

Την απόφαση για επίταξη των οδηγών των φορτηγών κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης. «Είναι φυσιολογικό, δεν μας φαίνεται παράξενο», σημείωσε ο Θ. Παφίλης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση «προσπαθεί να επιβάλει μια βάρβαρη πολιτική διά πυρός και σιδήρου. Τι θα κάνετε στο μέλλον; Θα ανοίξετε εξορίες;». Επισήμανε ότι ασκείται μια πολιτική που «θέλει να συγκεντρώσει τις μεταφορές σε λίγα χέρια», θυμίζοντας πως «έχουμε ξαναζήσει αυτά τα πράγματα με τους ναυτεργάτες και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ με την πολιτική επιστράτευση». Επίσης τόνισε πως «καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα. Θέλετε να τους διαιρέσετε και να ενεργοποιήσετε τον κοινωνικό αυτοματισμό», ζητώντας «να δώσουν λύση με τον ενωμένο αγώνα τους για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής».

Προκλητικός υπήρξε στην τοποθέτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος, αναφερόμενος και στο ΚΚΕ, υποστήριξε ότι «καλούν τον λαό σε επανάσταση ενάντια σε μια κυβέρνηση που προσπαθεί να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον. Τι θέλετε, να ακυρωθεί κάθε οικονομική προσπάθεια στην χώρα; Να καταλυθεί το κράτος; Να παραμείνουμε με κλειστά επαγγέλματα κατά παράβαση των κοινοτικών οδηγιών; Να μην έχει η χώρα πλέον ελπίδα;», προσθέτοντας πως «το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αποφασισμένη να προχωρήσουμε μπροστά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ