Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στηρίζει και ... εκτός ο ΛΑ.Ο.Σ.

Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική ζήτησε και είχε χτες από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Στην περίπου ωριαία συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Δρούτσας ενημέρωσε τον Γ. Καρατζαφέρη για τις επισκέψεις του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη, καθώς και για τις επισκέψεις του ιδίου σε Βελιγράδι και Πρίστινα. Τον ενημέρωσε, επίσης, για το Κυπριακό, τα Ελληνοτουρκικά και το θέμα του Κοσσόβου.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι είχε μια σφαιρική ενημέρωση από τον αναπληρωτή υπουργό των Εξωτερικών για τα θέματα της περιοχής και συζητήθηκε ιδιαίτερα η απόφαση της Χάγης για το Κόσσοβο.

Του επιστήσαμε την προσοχή, δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης, για τις ανησυχίες μας, για την πολιτική την οποία πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, σε συνάρτηση με το ειδικό ενδιαφέρον που έχουμε εμείς απέναντι στην Κύπρο. «Πιστεύω ότι είναι σε ένα κομβικό σημείο η εξωτερική πολιτική μας και θέλω να ελπίζω ότι από την εξέλιξη της πολιτικής που θα ασκήσει η ελληνική κυβέρνηση, εξαρτάται εν πολλοίς το αύριο», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Μετά τη συνάντηση, ο Γ. Καρατζαφέρης στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι συζητήθηκε ακόμη και το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και είπε «ότι παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του, από τις οποίες δεν αποκόπτεται»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ