Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κομμουνιστικό Κόμμα Βιετνάμ

Αγαπητοί σύντροφοι,

Με την ευκαιρία του 16ου Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας, θα θέλαμε να μεταφέρουμε στο συνέδριο και μέσω αυτού σε όλους τους αδελφούς κομμουνιστές και στο λαό της Ελλάδας τους θερμότερους χαιρετισμούς.

Είμαστε ευτυχείς να σημειώσουμε πως μέσα από τα προηγούμενα χρόνια, αφού ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, το κόμμα σας έμεινε σταθερό στον αγώνα για τη λαϊκή ευημερία, τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο, δημιούργησε πλατιά βάση μέσα στο λαό, σημείωσε σημαντικές επιτυχίες στις πρόσφατες εκλογές για το ελληνικό Κοινοβούλιο και έγινε μια από τις ηγέτιδες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, το κόμμα σας οργάνωσε πολλές διεθνείς εκδηλώσεις, που συνέβαλαν στο δυνάμωμα της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των κομμουνιστικών, εργατικών και αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Βιετνάμ θεωρεί μεγάλης σημαντικότητας τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας και παραμένει ευγνώμον για την πολύτιμη υποστήριξη, που εκδηλώνεται από τους Ελληνες κομμουνιστές και εν γένει τον ελληνικό λαό προς το λαό του Βιετνάμ, στον αγώνα που διεξήγαγε για εθνική ανεξαρτησία και επανένωση, όπως και στην παρούσα φάση, με σκοπό την οικοδόμηση του σοσιαλισμού και την προστασία της πατρίδας.

Ας στεφθεί το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ με επιτυχία!

Ας σταθεροποιηθούν μόνιμα και ας αναπτυχθούν η παραδοσιακή αλληλεγγύη και φιλία μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος Βιετνάμ και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και μεταξύ των λαών του Βιετνάμ και της Ελλάδας!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ