Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Επανέρχεται η... διπλοβάρδια

Μια βδομάδα μετά την έναρξη των μαθημάτων έκριναν ότι πρέπει να ξεκινήσουν εργασίες σε ακατάλληλα σχολικά κτίρια

Επρεπε να πέσουν οι σοβάδες πάνω στα κεφάλια των μαθητών και να κινδυνέψει η σωματική τους ακεραιότητα για να κατανοήσουν οι «αρμόδιοι» ότι τα κτίρια των Γυμνασίων, στην οδό Προαστίου, στη Χαλκίδα, όπου συστεγάζονται τρία σχολεία με πάνω από 600 μαθητές, το 3ο, το 6ο και το Εσπερινό, είναι τουλάχιστον... ετοιμόρροπα.

Ετσι, μια βδομάδα μετά την έναρξη των μαθημάτων, οι μαθητές διώχνονται για να γίνουν επισκευαστικές εργασίες, γιατί έτσι έκρινε ο ΟΣΚ. Στην πραγματικότητα και με τα προβλήματα που εμφανίζει το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, μοιάζει να χρειάζεται κατεδάφιση, όμως ο ΟΣΚ ενέκρινε μόνο «βελτιωτικές παρεμβάσεις».

Μ' αυτά και μ' αυτά, λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια θα δουλέψει διπλοβάρδια στην Εύβοια, αφού οι μαθητές των τριών εν λόγω σχολείων θα στεγαστούν στο 5ο και 1ο Γυμνάσιο μέχρι το Σεπτέμβρη του 2011 (και βλέπουμε) σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους.

Γι' αυτό το λόγο η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έκρινε ότι πρέπει να ενημερώσει τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, χτες το βράδυ.

Πάντως, από την προηγούμενη χρονιά, για τα σχετικά προβλήματα στατικότητας κλπ. των κτιρίων των Γυμνασίων, παρέμβαση είχε κάνει η παράταξη του ΚΚΕ στη Νομαρχία, όσο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ