Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Κινητοποίηση σήμερα στο υπουργείο Εργασίας

Προχωρούν οι συνελεύσεις και συσκέψεις

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, στις 10 π.μ., προχωρούν σήμερα το ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ, ενάντια στις νέες αντεργατικές μεθοδεύσεις σε ζητήματα εργασιακών σχέσεων και Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, αλλά και δίνοντας συνέχεια στη δράση τους για την υπεράσπιση της λαϊκής οικογένειας από τις συνέπειες της κρίσης. Δράση στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 23 του Σεπτέμβρη και τα συλλαλητήρια σε 60 πόλεις όλης της χώρας για να μη γίνει καμιά αύξηση σε ρεύμα, ΦΠΑ και πετρέλαιο.

Η απόκρουση της αντεργατικής επίθεσης απαιτεί την ταξική συσπείρωση και οργάνωση των εργαζομένων. Σ' αυτήν την κατεύθυνση είναι επιβεβλημένη η μαζική συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις και στις συσκέψεις που προγραμματίζουν τα ταξικά συνδικάτα. Ετσι:

  • Σήμερα, η Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της (Σολωμού 65, 6ος όροφος) στις 6 μ.μ. όλες τις σωματειακές επιτροπές και τα σωματεία της Αττικής και γύρω περιοχών (Κορινθίας, Εύβοιας κτλ.)
  • Μεθαύριο, Κυριακή 3 του Οκτώβρη, σε Γενικές Συνελεύσεις προχωρούν:

-- Το Σωματείο Εργαζομένων σε «Καρφούρ Μαρινόπουλος» και «Ντία» στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52).

-- Το Συνδικάτο Γάλακτος - Ποτών - Τροφίμων και Συναφών Τυποποιημένων Προϊόντων Αττικής, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48) στις 10 το πρωί.

-- Η Ενωση Λιθογράφων, Μισθωτών Γραφικών Τεχνών - Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων, στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ακαδημίας και Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος).

  • Τη Δευτέρα 4 του Οκτώβρη σε Γενική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Φαρμάκου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ