Σάββατο 2 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αποπροσανατολισμός με sms...

Σε διαδικασία συζητήσεων και αποφάσεων για συμμετοχή στο Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της περιοχής τους και στις πρωτοβουλίες του είναι οι μαθητές από πολλά σχολεία. Τη στιγμή αυτή εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι οι οποίοι στέλνουν μηνύματα είτε μέσω sms είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μαθητές, υπογράφοντας εντελώς αυθαίρετα ως... Συντονιστικό! Το περιεχόμενο του μηνύματος μιλά για κάποια «εγκύκλιο της Τετάρτης» και για «κλείσιμο σχολείων» και καμία σχέση δεν έχει βέβαια με τις αποφάσεις του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων. Η Γραμματεία του ΣΑΣΑ, σε καταγγελία που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του (www.mathites.gr) τονίζει ότι το σχετικό μήνυμα δεν προέρχεται από αυτό και καλεί τους μαθητές σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ και το ΜΑΣ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε ένα μήνυμα που κυκλοφορεί στο internet και μέσω κινητών τηλεφώνων. ΔΕΝ ανήκει στο Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας.

Με την ιστοσελίδα μας, τα καλέσματά μας και την εφημερίδα μας ενημερώνουμε τους συμμαθητές μας. Κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομά μας για να αποπροσανατολίζει και να παίζει τα παιχνίδια του υπουργείου Παιδείας. Πόσο μάλλον δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομά μας αυτοί που επειδή δεν έχουν κύρος, δεν τολμούν να βγουν με το πρόσωπό τους στους μαθητές και αξιοποιούν το κύρος του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας ανοιχτά, καθαρά μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Εκλέγουμε αγωνιστικά 5μελή και 15μελή!

Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ και το ΜΑΣ! 7 Οκτώβρη να σημάνει ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ