Σάββατο 27 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να μη θιχτεί η εκμετάλλευση

Εκτός απ' τους ...κομμουνιστές που θα πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη αν έρθουν στην εξουσία όπως σοβαρά σοβαρά ισχυρίζονται τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. (πρόσφατα ο Α. Γεωργιάδης επέσεισε την ...απειλή στον δημοσιογράφο Γ. Αυτιά), σκορπώντας γέλια μέχρι δακρύων στους πικραμένους απ' τα βάσανα μιας πολιτικής που ο ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζει, θα τους τα πάρουν και οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες όπως είπε χτες ο Α. Γεωργιάδης μιλώντας στο «Κανάλι 1».

Πώς θα συμβεί αυτό; Αν οι εργαζόμενοι κινητοποιούνται θα οδηγήσουν τη χώρα στη χρεοκοπία και τότε «οι μεγάλοι τραπεζίτες κι οι εφοπλιστές θα έρθουν να μας πάρουν όλο το βιος μας για ένα κομμάτι ψωμί»! Γι' αυτό συνέστησε να μην «κάνουμε διαρκείς απεργίες» καθώς «η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού και δεν έχει περιθώρια για ανοησίες». Τις οποίες «ανοησίες» απέδωσε «στο 15% που πήρε το ΚΚΕ»!

Τι μας λέει δηλαδή ο κ. Γεωργιάδης; Μακριά απ' το ΚΚΕ και απ' τους αγώνες. Για να συνεχίσουν οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες και οι λοιποί του σιναφιού να υφαρπάζουν ανενόχλητοι το βιος του λαού. Να του αφαιρούν και το τελευταίο ψίχουλο με ή χωρίς χρεοκοπία, με ή χωρίς κρίση. Και πάντα με τη βοήθεια των προθύμων του ΛΑ.Ο.Σ..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ