Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Σημαντική διαδικασία για την οργάνωση του αγώνα

Σημαντική μάχη ιδιαίτερα μπροστά και στην οργάνωση της πανεργατικής απεργίας στις 15 του Δεκέμβρη αποτελούν και οι αρχαιρεσίες που διεξάγονται αυτές τις μέρες σε μια σειρά συνδικάτα. Συγκεκριμένα:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων για τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις στην Ενωση Λογιστών Αθήνας. Οι εκλογές διεξάγονται στα γραφεία της Ενωσης (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Οι εργαζόμενοι πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους βιβλιάριο ασθενείας και αστυνομική ταυτότητα. Αύριο, Κυριακή, οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν από τις 10.30 π.μ. έως τις 6.30 μ.μ. Την Τρίτη 7/12 από τις 12.30μ. έως τις 8.30 μ.μ.

Το Σάββατο 11/12 αρχίζουν και οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Καθαριστριών - Καθαριστών Αττικής. Οι εκλογές θα διεξάγονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Μάρνης και Γ' Σεπτεμβρίου 48Β στον 3ο όροφο) και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 13/12. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίσουν το Σάββατο και την Κυριακή από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. Τη Δευτέρα 13/12 από 2 μ.μ. έως 7 μ.μ.

Την εκλογοαπολογιστική γενική του συνέλευση πραγματοποιεί αύριο, Κυριακή στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου, το Συνδικάτο Μετάλλου Νομού Εύβοιας. Στη συνέλευση θα εκλεγεί και η εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο συνδικάτο και την εκλογή αντιπροσώπων για τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις.

Τέλος, σε εκλογές προχωρά και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας οι οποίες αρχίζουν την Τετάρτη 8/12 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 12/12. Οι συνταξιούχοι θα μπορούν να ψηφίζουν όλες τις μέρες από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ