Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Υποκρισία...

Το πρωί έστειλαν τα ΜΑΤ να εμποδίσουν τους ανάπηρους ακόμα και να προσεγγίσουν τη Βουλή. Λίγες ώρες αργότερα, κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί κυκλοφορούσαν ανακοινώσεις μοιράζοντας συμπάθεια στους ανάπηρους και τις οικογένειές τους που οδηγούνται στην εξαθλίωση με τις δικές τους αποφάσεις!

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Λούκα Κατσέλη, κυκλοφόρησε ανακοίνωση, μιλώντας για εφαρμογή «της αρχής παροχής ίσων ευκαιριών» στα ΑμΕΑ και ισχυρίστηκε ότι ήδη αποδεικνύει έμπρακτα την υιοθέτηση αυτής της αρχής, «καθώς στα 17 Προγράμματα στήριξης της εργασίας και αντιμετώπισης της ανεργίας, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και υλοποιούνται μέσω του ΟΑΕΔ, υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τα άτομα με αναπηρία». Κομπάζει δηλαδή για τα προγράμματα που δίνουν ζεστό χρήμα στους επιχειρηματίες, όταν η ανεργία στους ικανούς προς εργασία αναπήρους κυμαίνεται στο 90%!

Εθιμοτυπικές ανακοινώσεις υποκριτικού ενδιαφέροντος, με χιλιοειπωμένες υποσχέσεις ότι θα προωθηθούν με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού μέτρα «κοινωνικής πολιτικής για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με αναπηρία» κυκλοφόρησε και το υπουργείο Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ