Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει σύλληψη εργαζομένου

Τη σύλληψη του Νίκου Σαριτζόγλου, εργαζόμενου στα λατομεία του Αράξου, την ώρα που έμπαινε στον τηλεοπτικό σταθμό «Τele-Time» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης για να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καταγγέλλει η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία, «οργή και αγανάκτηση προκαλεί η μεθοδευμένη - όπως όλα δείχνουν - σύλληψη του συνάδελφου Νίκου Σαριτζόγλου, εργαζόμενου στα λατομεία του Αράξου, με πρόσχημα κάποιο παλιό ανεξόφλητο χρέος προς το κράτος από την εποχή που ήταν αυτοαπασχολούμενος.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την ώρα που στέλνει φυλακή αυτοαπασχολούμενους, που η ίδια τους ξεκληρίζει με την βάρβαρη πολιτική της, κάνει τις πλάτες στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες και στα μονοπώλια που απολαμβάνουν νέων φοροαπαλλαγών και κρατικών επιδοτήσεων, νέων αντεργατικών μνημόνιων και μέτρων.

Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει ο τρόπος που συνελήφθη ο συνάδελφος, καθώς η αστυνομία τον περίμενε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Τέλε Τάιμ», στον οποίο κατευθυνόταν το βράδυ στις 9-12-2010 για να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως είχε συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους του σταθμού.

Ο συνάδελφος πρωτοστατούσε στον αγώνα των εργαζομένων στα λατομεία του Αράξου για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ