Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
Ξαναζεσταίνουν το φαΐ της ανασυγκρότησης

Την άμεση σύγκληση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό σύγκλησης μέσα στο Γενάρη Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης ως «μόνης αρμόδιας να καθορίσει την παραπέρα πορεία» του σχήματος και συγκρότησής της κατά τρόπο που να μπορεί να πάρει αποφάσεις, ζητούν πέντε μέλη της Γραμματείας με επιστολή τους προς τα υπόλοιπα. Πρόκειται για τους εκπροσώπους των συνιστωσών που έχουν ταχθεί με τον Αλ. Αλαβάνο στο λεγόμενο «μέτωπο αλληλεγγύης και ανατροπής».

Απ' την πλευρά του ΣΥΝ δεν υπήρχε ως αργά χτες βράδυ κάποια απάντηση ή σχόλιο επί του συγκεκριμένου αιτήματος των πέντε μελών της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Κύκλοι του ΣΥΝ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ πάντως ερμήνευαν την κίνηση αυτή σαν προσπάθεια του «μετώπου» να μην αφήσει αποκλειστικά τον ΣΥΝ να «κάνει παιχνίδι», καθώς η Κουμουνδούρου πραγματοποιεί ήδη διερευνητικές επαφές ξεχωριστά με κάθε μία απ' τις συνιστώσες και σύντομα η Πολιτική Γραμματεία θα καταλήξει σε αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στην επιστολή τους τα πέντε μέλη της Γραμματείας αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι αυτή δεν έχει συνεδριάσει ούτε μία φορά το τελευταίο 4μηνο, σημειώνουν ότι «ο χώρος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αντί να συσπειρώνεται απομαζικοποιείται και αποδυναμώνεται παραπέρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ