Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο 84,46% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Υπερκάλυψε το στόχο της η ΚΟ Αττικής. Οι ΚΟ Αιγαίου και Εξωτερικού ακολουθούν στην άμιλλα

Λίγο πριν την εκπνοή της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, όλα τα σφυριά των Κομματικών και Κνίτικων Οργανώσεων χτυπάνε για την κάλυψη και υπερκάλυψη τόσο του πανελλαδικού πλάνου, όσο και των επιμέρους στόχων ανά Οργάνωση Περιοχής, Νομαρχιακής και ΚΟΒ.

Στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της Εξόρμησης, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ, καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία και αυτής της σημαντικής από κάθε άποψη πολιτικής μάχης: Εξαντλώντας όλα τα περιθώρια, ανεβάζοντας την προσωπική τους συνεισφορά, απευθυνόμενοι και στον τελευταίο εργαζόμενο, συνταξιούχο, άνεργο, νέο καλώντας τον να συνεισφέρει από το υστέρημά του στην ενίσχυση του ΚΚΕ.

Στο τελευταίο κλείσιμο το πανελλαδικό πλάνο έχει καλυφθεί σε ποσοστό 84,46%. Πρώτη Κομματική Οργάνωση παραμένει η Αττική, η οποία έχει υπερκαλύψει το πλάνο της σε ποσοστό 106,80%. Δεύτερη είναι η ΚΟ Αιγαίου με 92,98% και τρίτη η ΚΟ εξωτερικού με 92,00%. Ακολουθούν η ΚΟ Πειραιά με 91,60%, Θεσσαλονίκης με 89,00%, Κρήτης με 88,95%, Αθήνας με 85,92%, Πελοποννήσου με 80,60%, Δυτικής Μακεδονίας με 80,02%, Στερεάς - Εύβοιας με 76,29%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 72,40%, Κεντρικής Μακεδονίας με 69,80%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 68,89% και Θεσσαλίας με 64,00%.


Η ΚΝΕ έχει καλύψει το πλάνο της σε ποσοστό 97,55%, ενώ οι ΚΟ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και «902» σε ποσοστό 75,54% και 75,00% αντίστοιχα.

Οι εργατοϋπάλληλοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα, που στενάζουν από τη βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου στα δικαιώματα και τα εισοδήματά τους, έχουν κάθε λόγο να δυναμώσουν και οικονομικά το ΚΚΕ. Να δώσουν ώθηση στη δική τους συμμαχία και πάλη, με την προσωπική τους συμμετοχή στην οργάνωση και τη μαζικοποίηση των αγώνων, στην πολιτική και οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει πιο αποτελεσματική αγώνες ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - μονοπωλίων, για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και την ανάδειξη της προοπτικής του άλλου δρόμου ανάπτυξης. Σημαίνει Κόμμα ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των καιρών, ενάντια και στην προσπάθεια του αστικού πολιτικού συστήματος να βάλει εμπόδια στη δράση του, θεσπίζοντας νόμους για την αποκλειστική χρηματοδότηση από το κράτος, που στόχο έχουν κόμματα κρατικοδίαιτα και άρα υποταγμένα να υπηρετούν την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ