Τετάρτη 3 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ
Κάθε αρχή και δύσκολη

Γιορτές... τέλος για τις 18 ομάδες που συγκροτούν τη Β' Εθνική κατηγορία στο ποδόσφαιρο. Και ο λόγος είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους σχεδόν με την αρχή του νέου χρόνου. Σήμερα λοιπόν διεξάγεται η 9η αγωνιστική, η οποία μπορεί να είναι η πρώτη για τη χρονιά, όμως κρύβει και ένα ντέρμπι κορυφής καθώς στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον πρωτοπόρο Εθνικό. Οι Περιστεριώτες αναμένεται να παρουσιαστούν με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς η αλλαγή του χρόνου έφερε και πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, ελπίζοντας πάντως πως όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη, οι Πειραιώτες έχουν δείξει ότι μπορούν κάτι καλύτερο από τη Β' κατηγορία και όπως είναι φυσικό θέλουν να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια. Μια νίκη στο Περιστέρι θα τους διατηρήσει μόνους στην κορυφή και παράλληλα θα κρατήσουν μια πολύτιμη διαφορά ασφαλείας από τους «διώκτες» τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Χαλκηδόνας με το Λεωνίδιο στη Νεάπολη. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς. Ομως οι Πελοποννήσιοι χαρακτηρίζονται από τις καλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό.

Ησυχο αναμένεται να είναι το πρώτο αγωνιστικό απόγευμα για τον Πατραϊκό που φιλοξενεί τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα της Πάτρας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στη νέα χρονιά και όπως δείχνουν τα πράγματα θα κάνει μια καλή αρχή. Τέλος, το Μαρκό υποδέχεται τον αποδεκατισμένο από τους τραυματισμούς Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και αναμένεται να πάρει τη νίκη που θα το διατηρήσει στο κυνήγι της κορυφής. Το πλήρες πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Βέροια-Ιάλυσος, Πιερικός-Αναγέννηση Κ., Νάουσα-Λύκοι, Χαλκηδόνα-Λεωνίδιο, Κιλκισιακός-Αμπελόκηποι, Κοζάνη-Λαμία, Μαρκό-Απόλλων Κ.Β., Πατραϊκός-Αχαρναϊκός, Ατρόμητος-Εθνικός. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00 εκτός του αγώνα μεταξύ Βεροίας και Ιάλυσου που θα ξεκινήσει στις 13.45


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ