Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΚΑΪ
Διεκδικεί χρέη ανακριτή!

Επιστολή στο ΠΑΜΕ για να μάθει αν ... εμπόδισε πολίτες να χρησιμοποιήσουν το Μετρό και εργαζόμενους σε αυτό να πάνε στη δουλειά τους έστειλε χτες ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΚΑΪ» υπογεγραμμένη από τον διευθυντή ειδήσεων Γ. Λαμπράκο. Πρόκειται για το σταθμό που έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής για το πώς και γιατί ενδιαφέρεται να «καλύπτει» τις εργατικές - λαϊκές κινητοποιήσεις και τη δράση των ταξικών δυνάμεων, πρωτοστατώντας στην κατασυκοφάντηση απεργών και την τρομοκράτηση όποιου εναντιώνεται στην πολιτική ΕΕ - ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Η επιστολή - πρόκληση σημειώνει το εξής:

«Προς ΠΑΜΕ

Ν. Φάληρο, 1 Φεβρουαρίου 2011

Σας παρακαλούμε, όπως για τις ανάγκες του ρεπορτάζ μας γνωστοποιήσετε αν μέλη σας απέκλεισαν το πρωί την είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα εμποδίζοντας πολίτες να εισέλθουν σε αυτό αλλά και εργαζόμενους που ήθελαν να προσέλθουν στην εργασία τους.

Ευχαριστώ

Γ. Λαμπράκος

Διευθυντής Ειδήσεων ΣΚΑΪ».

Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ, απαντώντας στην προκλητική επιστολή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, σημειώνει: «Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ απέστειλε επιστολή προς το ΠΑΜΕ με το εξής περιεχόμενο: "Γνωστοποιήστε μας αν μέλη σας απέκλεισαν το πρωί την είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα, εμποδίζοντας πολίτες να εισέλθουν σε αυτό αλλά και εργαζόμενους που ήθελαν να προσέλθουν στην εργασία τους". Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ με επιστολή της στον ΣΚΑΪ απάντησε: Η επιστολή σας θυμίζει απαίτηση Εισαγγελέα και ανακριτή. Ο σταθμός και τα χρυσοπληρωμένα στελέχη του καθημερινά πρωτοστατούν στην προπαγάνδα υπέρ της πολιτικής της κυβέρνησης και του ΣΕΒ. Αλλωστε, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είναι ένας από αυτούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ