Σάββατο 5 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΒΕΡΟΙΑ
Διαμαρτυρήθηκαν για την κυβερνητική πολιτική

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πρωτοβουλία της ΠΑΣΥ πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα αγρότες και εργαζόμενοι της Βέροιας έξω από την αίθουσα «Θεάτρου της Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών» του Δήμου Βέροιας.

Μέσα στην αίθουσα, πραγματοποιούνταν ανοικτή σύσκεψη για θέματα αγροτικής ανάπτυξης και το νέο νομοσχέδιο για τους συνεταιρισμούς με κύριο ομιλητή, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη.

Οι συγκεντρωμένοι ξεδίπλωσαν πανό που έγραφε: «Η αγροτιά παλεύει και θα νικήσει - με την ΠΑΣΥ μπροστά την ΚΑΠ θα καταργήσει». Επίσης, με τα συνθήματά τους κατήγγειλαν την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, δηλώνοντας «όχι» στη μετατροπή των Ενώσεων Συνεταιρισμών και των συνεταιριστικών επιχειρήσεων σε ανώνυμες εταιρείες, που έχει ως αποτέλεσμα το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων και των συμφερόντων των μικρομεσαίων γεωργοκτηνοτρόφων. Επίσης, καλούσαν τους αγρότες της περιοχής να βγουν όλοι στους δρόμους του αγώνα με τα αιτήματα της ΠΑΣΥ, σε κοινό μέτωπο με τους εργατοϋπάλληλους του ΠΑΜΕ, τους αυτοαπασχολούμενους της ΠΑΣΕΒΕ, τη νεολαία του ΜΑΣ, τις γυναίκες της ΟΓΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ