Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Συγκέντρωση σήμερα στην Κομοτηνή

Με το σύνθημα «OXI στα αντιαγροτικά καλάθια της κυβέρνησης», οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που έχουν συγκροτηθεί με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στη 1 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Για την ώρα αυτή είναι προγραμματισμένη η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με θέμα «Το Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας ΑΜΘ», στην οποία θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κ. Σκανδαλίδης.

«Τη νέα μάσκα της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης αποτελούν τα λεγόμενα "αγροτικά καλάθια"», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της συγκέντρωσης και τονίζουν: «Η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια της φτωχής αγροτιάς, εντείνει την προπαγάνδα ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της υπαίθρου, αν η κάθε διοικητική περιφέρεια του "Καλλικράτη" αναπτύξει και προωθήσει τα δικά της προϊόντα. Στην πράξη πρόκειται για κοροϊδία και εξαπάτηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ