Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της

ΚΚΕ: Η οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση κατά της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της είναι επιτακτική ανάγκη και καθήκον για το λαό, προκειμένου να αντιμετωπίσει την καταστροφή στην οποία τον οδηγούν

Τη «θετική αξιολόγηση» της τρόικας και τα εύσημα της άρχουσας τάξης, για τη συνέπεια που επιδεικνύει η κυβέρνηση στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, χρησιμοποίησε χτες ο πρωθυπουργός για να επιτεθεί στο ταξικό κίνημα.

Την ίδια στιγμή, άναψε το «πράσινο φως» για την επιτάχυνση των διαδικασιών που παραδίδουν στο κεφάλαιο τη δημόσια περιουσία, ζητώντας από τους υπουργούς πλήρη χαρτογράφηση των κρατικών υποδομών και της δημόσιας γης.

Από το βήμα του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Γ. Παπανδρέου παρουσίασε ως μονόδρομο τις αντιλαϊκές ανατροπές που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας, προκλητικά, «καθήκον» (!) του λαού την αποδοχή τους. Επιδίωξε να συκοφαντήσει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, κάνοντας λόγο για «βολεμένους», «κατεστημένα» και «παρασιτικές δυνάμεις».


ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ