Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Κινητοποιήσεις ενάντια στο χαράτσι στα νοσοκομεία

Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη
Δυναμική κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και στην υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, πραγματοποίησαν χθες το πρωί ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ. Δίπλα τους βρέθηκαν οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του δήμου Δέλτα.

Η απήχηση που βρήκε η χθεσινή πρωτοβουλία, τόσο στους ασθενείς και στους συγγενείς τους όσο και στους εργαζόμενους του ΚΥ αναδεικνύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι καταδικασμένη στις συνειδήσεις τους. Αντίστοιχη κινητοποίηση προγραμματίζεται να γίνει τη Δευτέρα στις 8 το πρωί στο νοσοκομείο Κατερίνης, από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ Πιερίας.

Στα Γιάννενα

Συμβολικά κινητοποίηση έγινε χτες και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από τις 8 έως τις 11 το πρωί. Οι ταξικές δυνάμεις μπλόκαραν για 3 ώρες τα ταμεία. Μέσα από αυτή την κινητοποίηση την δεύτερη μέσα στην βδομάδα οι ταξικές δυνάμεις κάλεσαν τους εργαζόμενους οργανωμένα να εκφράσουν την ανυπακοή και απειθαρχία τους στην κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική. Ο Γιώργος Πρέτζας εκ μέρους του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας κάλεσε τους εργαζόμενους μέσα από την απεργία στις 23 Φλεβάρη να απαντήσουν στην συνολική επίθεση που δέχονται στα δικαιώματά τους η εργατική τάξη και ο λαός, βάζοντας στο επίκεντρο της πάλης το δρόμο ανάπτυξης με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα των μονοπωλίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ