Σάββατο 19 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΣΟ - ΠΑΜΕ
Κοινή εκδήλωση για τις γυναίκες πρόσφυγες

Κοινή εκδήλωση για τη γυναίκα πρόσφυγα θα πραγματοποιήσουν η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, την 8η Μαρτίου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 4 Μάρτη στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Για την εκδήλωση το ΠΑΜΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο διοργανώνουν εκδήλωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα της προσφυγιάς.

Εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο εξαναγκάζονται να επιλέξουν το δρόμο της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Εκατοντάδες χιλιάδες απ' αυτές βρίσκονται στη χώρα μας. Ο ιμπεριαλισμός δεν έχει ευαισθησίες. Απλώνει στους λαούς της γης πολέμους, φτώχεια, εξαθλίωση, τρομοκρατία. Τα μεγαλύτερα θύματά του είναι οι γυναίκες και τα παιδιά. Ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος. Το ταξικό εργατικό κίνημα δίνει παγκόσμια τον αγώνα κόντρα στις αιτίες που στραγγαλίζουν τη γυναίκα της εργατικής τάξης, τη γυναίκα της προσφυγιάς, τη γυναίκα μετανάστρια.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 4 Μάρτη στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Στην εκδήλωση θα χαιρετίσουν γυναίκες πρόσφυγες από τη Σομαλία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ