Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Ενιαία απάντηση στην ενιαία επίθεση

Από τη χτεσινή συνάντηση στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Από τη χτεσινή συνάντηση στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Συνάντηση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα είχε χτες αντιπροσωπεία εργαζομένων στη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΚΠΣ), στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις συνεχείς μειώσεις στις αποδοχές τους - ξεπερνούν το 30%, όπως καταγγέλλουν - αλλά και την ανησυχία τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Αμέσως μετά τη συνάντηση, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δήλωσε:

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης (ΜΟΔ ΚΠΣ), οι οποίοι ήδη έχουν δεχτεί μια μεγάλη μείωση αποδοχών, μεγαλύτερη του μέσου όρου που έχουν δεχτεί οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, και βρίσκονται μπροστά σε καινούρια μείωση.

Θεωρούμε ότι η επίθεση που δέχονται είναι ενιαία: Δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι που δουλεύουν σε επιχειρήσεις που έστησαν τα υπουργεία για να γλιτώσουν τις δεσμεύσεις, αλλά και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, ανεξαρτήτως των διαφορών αμοιβών που υπάρχουν σήμερα, πρέπει να διεκδικήσουν όλοι μαζί κατάργηση των μειώσεων, αυξήσεις και να αντιπαλέψουν συνολικά εναντίον μιας πολιτικής που δεν είναι καινούρια, απλώς με την κρίση γίνεται ακόμα πιο βάρβαρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ