Σάββατο 13 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δυνατές κόντρες

Το Αιγάλεω υποδέχεται τη Λάρισα ενώ οι Σέρρες δοκιμάζονται στο Αγρίνιο

Sportidea

Το Αιγάλεω υποδέχεται τη Λάρισα ενώ οι Σέρρες δοκιμάζονται στο Αγρίνιο
Δύσκολο αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο για όλες τις ομάδες της Α' Εθνικής Κατηγορίας, καθώς πλησιάζει το τέλος του α' γύρου. Η 13η αγωνιστική, μπορεί να αποδειχθεί... γρουσούζικη αφού και οι 16 «μονομάχοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για διαφορετικούς φυσικά λόγους.

Σήμερα, στο Περιστέρι, το Αιγάλεω υποδέχεται τη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι, μετά την απρόσμενη ήττα στις Σέρρες από την τοπική ομάδα, θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα θα κρατήσει τη διαφορά από το δεύτερο Ακράτητο στους πέντε βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν μείνει στην ουρά του πίνακα και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έστω και μέσα στο Περιστέρι.

Από την άλλη, η ομάδα του Ακράτητου, έχει επικίνδυνη έξοδο καθώς φιλοξενείται στην «καυτή» έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι στον Βόλο παρουσιάζονται δυνατοί και προπάντων αήττητοι. Οι παίκτες όμως του Στάθη Σταθόπουλου, θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτιάς, από την πρώτη εμφάνισή τους στην Α' Εθνική Κατηγορία.

Στη Ναύπακτο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Αθηνών. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στη μέση του πίνακα, ισόβαθμοι (17β.) και θέλουν τη νίκη που θα τους ωθήσει ακόμα πιο ψηλά. Οι γηπεδούχοι έχουν όμως το αβαντάζ αφού στην έδρα τους παραμένουν αήττητοι και οι αντίπαλοί τους δείχνουν να αγνοούν τη νίκη εκτός έδρας.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Πανελευσινιακός- Καλλιθέα, Απόλλων Καλαμαριάς - Αγ. Νικόλαος και Τρίκαλα - Καβάλα.

Αύριο εξάλλου διεξάγονται οι δύο αγώνες που κλείνουν την 13η αγωνιστική. Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό που πριν μια βδομάδα επικράτησε στην έδρα του του Αιγάλεω. Ομως η ήττα του από την Παναχαϊκή στο κύπελλο, δεν του επιτρέπει άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Τέλος στον Κορυδαλλό η Προοδευτική υποδέχεται τον διώκτη της στη βαθμολογία, Παναιγιάλειο και αν χάσει βαθμούς στην έδρα της θα νιώσει περισσότερο την... ανάσα του. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ