Σάββατο 13 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρόστιμα - μαμούθ

Πολυέξοδες ήταν, τελικά, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές των τεσσάρων Λατινοαμερικανών στις χώρες τους. Οι Ζιοβάνι, Λουτσιάνο, Ζε Ελίας και Αλβες, εκτός από τα χρήματα που έδωσαν, προκειμένου να ταξιδέψουν σε Βραζιλία και Ουρουγουάη, αντίστοιχα, καλούνται να πληρώσουν και το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, με το οποίο τούς τιμώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού, γιατί καθυστέρησαν να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Αφού έλαβε υπόψιν την καθυστέρηση των τεσσάρων, που ...δεν αποδείχτηκαν υπέροχοι, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ επέβαλε στον Ζιοβάνι, ο οποίος άργησε περισσότερο, πρόστιμο ύψους 30.900.000 δραχμών και στους υπόλοιπους, που βρήκαν τρόπο να γυρίσουν πιο γρήγορα, μικρότερο. Συγκεκριμένα, στον Λουτσιάνο, για τη μια μέρα που άργησε, 300.000 δρχ., και στους υπόλοιπους δύο 3.100.000 δραχμές.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Αμανατίδης και Χούτος έκαναν πρόγραμμα με θεραπεία και τρέξιμο, καθώς, ως γνωστόν, είναι τραυματίες, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αθηναϊκό τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ