Σάββατο 13 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εκ του ασφαλούς πρωταθλητής χειμώνα

Το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τα Χανιά στο κολυμβητήριο του Λαιμού συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 11η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου) του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής ανδρών. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται στη Χαλκίδα, ακόμη και με ήττα, στέφεται πρωταθλητής χειμώνα, αφού έχει διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται στην Πάτρα κόντρα στην τοπική ομάδα. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν ο Εθνικός και ο ΠΑΟΚ κόντρα σε Αρη Θεσσαλονίκης και Αρη Νίκαιας αντίστοιχα, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον Αγιο Κοσμά, όπου η Γλυφάδα υποδέχεται τη Χίο.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού οι «μπέμπηδες», έχοντας ήδη δύο ήττες στο παθητικό τους (με πιο πρόσφατη αυτή από τον Εθνικό 9-4), έχουν μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμού, εάν θέλουν να μείνουν στη διεκδίκηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο. Από την άλλη πλευρά, τα Χανιά ψάχνουν μια μεγάλη νίκη και αυτή θα προσπαθήσουν να πετύχουν κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι στην Πάτρα όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμά της: Αρης Νίκαιας - ΠΑΟΚ (κολ. Νίκαιας, 18.00)Βουλιαγμένη - Χανιά (κολ. Βουλιαγμένης, 18.00).

Γλυφάδα - Χίος (κολ. Αγίου Κοσμά, 19.00), Χαλκίδα - Ολυμπιακός (κολ. Χαλκίδας, 19.00), Αρης Θεσσαλονίκης - Εθνικός (κολ. Ποσειδώνειο, 20.00), Πάτρα - Παναθηναϊκός (κολ. Εθνικό Πάτρας, 20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ