Σάββατο 13 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στη Γλυφάδα τα σπουδαία

Εξω θα επικρατεί χειμώνας και μέσα καλοκαίρι... Ο λόγος για τα γήπεδα, τα οποία θα φιλοξενήσουν σήμερα το κυρίως... πιάτο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Κάθε παιχνίδι αποτελεί και ντέρμπι στη συγκεκριμένη αγωνιστική, είτε αυτό αφορά στα χαμηλά της βαθμολογίας είτε στα ψηλά. Ωστόσο, το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή στη Γλυφάδα (20.00, ΕΤ 3) κλέβει την παράσταση. Οι αήττητοι μέχρι στιγμής «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη και αναμένεται να ριχτούν στη μάχη με το «Γηραιό» με το ηθικό στα ύψη, ενώ από μια πολύτιμη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών προέρχεται και ο «Γηραιός», με αποτέλεσμα ο σημερινός αγώνας να προβλέπεται συναρπαστικός.

Σπουδαία αναμέτρηση έχουμε και στην Κυψέλη, καθώς ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19.00), ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και οπωσδήποτε θα τα δώσει όλα για την απόκτηση του ροζ φύλλου αγώνα προκειμένου να μην απομακρυνθεί από τον στόχο του που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Τον ίδιο στόχο, ωστόσο, έχουν και οι Κυψελιώτες οι οποίοι πάντως βρίσκονται στην 5η θέση και κάθε σε αγώνα η νίκη αποτελεί σημαντικό βήμα.

Αύριο η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ορεστιάδας και της ΑΕΚ στο γήπεδο των «ακριτών» (18.30). Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια είναι: Αρης Νικ. - Αρης Θεσ. (19.30), Ολυμπιάδα Πατρών - ΕΑ πατρών (19.00), ΠΑΟΚ- Ιωνικός (18.30).

  • Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις: Σήμερα: Ολυμπιακός - ΖΑΟΝ (18.00), Ηλιούπολη - Πανελλήνιος (17.30), Παναθηναϊκός - ΕΑ Λάρισας (17.00), Αίας Εύοσμου - Βριλήσσια (19.30), αύριο: Ηρακλής - Αρης (16.00, ΤV Μακεδονία), Βύρωνας/Αγ. Σώστης- Φιλαθλητικός (12.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ