Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σε ρυθμό προπόνησης

Χωρίς να κουραστεί ο Ολυμπιακός, συνέχισε νικηφόρα την κούρσα του πρωταθλήματος, επικρατώντας αυτή τη φορά του Αθηναϊκού με 5-1 στο Εθνικό Στάδιο Βύρωνα.

Οι «λόρδοι» αιφνιδίασαν τους «ερυθρόλευκους» με την έναρξη του αγώνα, καθώς στο 2' ο Κορομπόκης έφτασε στα καρέ του Γεωργίου, που «έσωσε» την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα όμως, σε μια αντεπίθεση, ο Γιαννακόπουλος, με διαγώνιο πλάσε έκανε το 0-1. Στο 44' ο Αθηναϊκός ισοφάρισε με τον Ζαφειράκη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» με τον Αλεξανδρή πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με 2-1.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα για τους φιλοξενούμενους, καθώς με την έναρξη πέτυχαν δύο τέρματα και εδραίωσαν τη νίκη τους. Στο 48' ο Τζόρτζεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1, ενώ στο 50' ο Αλεξανδρής με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ζιοβάνι, που είχε μπει σαν αλλαγή. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος σημάδεψε το δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βεζυρίδης, Σφακιανάκης (46' Βαντελανόιτ), Τσιρώνης (63' Μίτιτς), Εντουσέι, Σαμαράς, Ζαφειράκης (53' Μπασαλά), Προβατάς, Ζαβαντίας, Κορομπόκης, Καραμάνος, Παπανδρέου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργίου, Μαυρογεννίδης, Γεωργάτος, Ανατολάκης, Κωστούλας, Ζε Ελίας (70' Πουρσανίδης), Νινιάδης, Τζόρτζεβιτς, Οφορίκουε (59' Ζιοβάνι), Γιαννακόπουλος (59' Ζέτερμπεργκ), Αλεξανδρής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ