Πέμπτη 31 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Καθημερινές περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Με περιοδείες, εξορμήσεις, ομιλίες και άλλες πολύμορφες δραστηριότητες σε χώρους δουλειάς, κυρίως στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, των ΟΤΑ, συνεχίζεται, στη Θεσσαλία, η καμπάνια του ΠΑΜΕ για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται με το «Νέο μισθολόγιο», αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα έντασης της ταξικής πάλης για την απόκρουσή τους.

Στη Λάρισα, ήδη, έγιναν περιοδείες και ομιλίες στα δημαρχεία των Δήμων Λαρισαίων και Τυρνάβου, στο αμαξοστάσιο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς, στα πλαίσια των οποίων αναπτύχθηκε πλούσιος και γόνιμος διάλογος με πλήθος εργαζομένων. Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εκπαιδευτικών και ακολουθούν, σήμερα το απόγευμα, οι συσκέψεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για τους εργαζόμενους στην Υγεία και στους ΟΤΑ.

Στο Βόλο, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν περιοδεία στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στους χώρους των ΟΤΑ. Η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ θα συνεχίσει τις δραστηριότητες, με καθημερινές εξορμήσεις, καλώντας τους εργαζόμενους να απορρίψουν τη σύνδεση μισθού - αποδοτικότητας , να μην εμπιστευθούν τη συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ και να συσπειρωθούν με το ΠΑΜΕ, παλεύοντας για έναν άλλο δρόμο που υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι των μονοπωλίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ